Lähde mukaan ravihevoskimppaan!

09.07.2018

Nyt on mahdollisuus osallistua ravihevoskimppaan! Kimpparavuri on oiva tapa harrastaa ravihevosia yhdessä – ja pienillä kustannuksilla.

Ravikimpassa pääset siis mukaan mielenkiintoiseen ja jännittävään ravihevosharrastukseen helposti ja kukkaroa liiaksi rasittamatta. Ravikimppa jaetaan 20 osuuteen, mikä pitää yhden kimppalaisen kuukausikustannukset pieninä. Ja mikä parasta, yhdessä tekeminen on aina hauskaa ja tuo paljon iloa ja kokemuksia!

Rosevalue.jpg

Millainen kimppavarsa on kyseessä?

Lämminverisen kimppavarsan emä on Rose Value (i. Pearsonall hanover) ja isä Lexus Font (i. Andovell Hall). Tästä yhdistelmästä on jo yksi varsa, 4-vuotias Tanpopo, joka voitti heti kolmannen starttinsa ja on jo esittänyt kykynsä juoksijana. Periyttäjänä Lexus Font on myös kyntensä näyttänyt: oriin jälkeläinen Lexus Dream juoksi toukokuun 2018 lopussa 4-vuotiaiden Euroopassa syntyneiden kärkiajan ja Kanadassa oriin jälkeläiset ovat koko ajan viiden parhaan listoilla.

Kuinka pääsee mukaan ja mitä se maksaa?

Mukaan pääsee 20 nopeinta – voit olla ihan kuka tahansa ravikimpasta kiinnostunut, aiempaa kokemusta ravihevosista tai hevosista ylipäätään ei vaadita. Innostus ja halu olla mukana riittää!

Pääset kimppaan todella pienellä rahallisella panostuksella (kaikki kulut per kimppaosuus):

 • Siemennyskulut ovat 15 €, joka maksetaan heti, kun tamma on todettu tiineeksi. Tämä on kertakustannus.
 • Varsan syntyessä 65 € varsamaksu, joka myös on kertakustannus.
 • Kimppavarsan kuukausikulut:
  • Kimppavarsan synnyttyä: 15 €/kk
  • Kimppavarsan vieroituksen jälkeen tai sen täytettyä 6 kk: 25 €/kk
  • Kimppavarsan koulutuksen alkaessa varsan yksivuotiskeväällä: 40 €/kk.
   Tätä korkeammaksi kuukausikulut eivät nouse.

Jokaisesta maksusta jää pieni summa varsan tilille, jolta maksetaan varsan juoksevia kuluja, kuten rokotukset, madotukset, vakuutukset yms.).

Ravikimppa purkautuu viimeistään hevosen kilpailuoikeuden päättyessä, ellei kimppa katso sitä aikaisemmin tarpeelliseksi.

Kimpassa tehden ja päättäen

Kimppavarsan asioista päätetään aina kimpassa. Kimpalle valitaan vetäjä ja rahastonhoitaja. Kimpan vetäjä kertoo varsan kuulumisia kimppalaisille vähintään kerran viikossa ja rahastonhoitaja laittaa kuukausittain tilitiedot kaikille kimppalaisille – näin säilyy avoimuus raha-asioissa. Ravikimpalle järjestetään perustamiskokous, jossa päätetään ja sovitaan kaikki muut asiat. Tamman omistajalle jää kasvattajaoikeus ja tamma asuu ja varsoo omistajan (Minna Malmström, Waahteran tila) luona.

Kaikki ravikimppalaiset ovat erittäin tervetulleita osallistumaan tamman ja varsan elämään aivan alusta asti. Halutessasi voit toki seurata kimppavarsasi elämää myös etäältä – aivan toiveittesi ja mahdollisuuksiesi mukaan!

Ole nopea – jo puolet kimppaosuuksista on myyty!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Minna Malmström, Waahteran tila, p. 044 293 4592

09.07.2018Lähde mukaan ravihevoskimppaan!
04.03.2018Avoimien ovien päivä
18.03.2018PONIPÄIVÄ
16.02.2018VAPAA KUNTOUTUSPAIKKA
19.11.2017Nettiajanvaraus avautuu!