Share |

Magnesiumöljy ja MSM – loistotuotteet sekä hevosille että ihmisille!


Valmistaja: T:mi Waahteran tila

Myydään trikkerisuihkepullossa, 500 ml. Käytetään ulkoisesti. Hinta 35 € + lähetyskulu.

Tilaa yhteystietosivujen lomakkeella tai Minna Malmström, puh. 044 293 4592


Magnesiumöljy ja hevonen

Hyvin harvojen hevosten magnesiumin tarve täyttyy päivittäisessä ruokinnassa. Magnesiumin saannin täydentamisellä saattaa olla huomattava vaikutus hevosen käyttäytymiseen ja herkkyyteen samalla, kun se parantaa lihasten toimintaa ja kestävyyttä.

Magnesiumöljysuihkeen hyvä ominaisuus on helppokäyttöisyys ja nopea imeytyminen ihon kautta suoraan lihaskudokseen. Magnesiumöljy suihkutetaan ja hierotaan kevyesti suoraan iholle. 

Magnesiumöljy ja ihminen

Magnesiumöljy on parhaiten imeytyvä magnesium. Se imeytyy ihon läpi suoraan kehon käyttöön, elimistöä rasittamatta. Erinomainen mm. niska- ja hartiaseudun kipuihin ja jaloille ehkäisten krampit.

Magnesium on elintärkeä kivennäisaine, joka auttaa ke­hoamme parantumaan sisältäpäin. Sillä on soluja uudistava vaikutus ja se osallistuu erittäin laaja-alaisesti kehon moniin fysiologisiin toimintoihin. Lähes jokaisella suomalaisella on eriasteinen magnesiumin puutostila.

Magnesiumöljyn käyttö

Magnesiumkloridi soveltuu hyvin moneen käyt­tötarkoitukseen. Itsehoidossa käytettynä se on nope­avaikutteinen ja turvallinen. Magnesiumöljyn käyttö on turvallista eikä yliannostus­vaaraa ole. Se imeytyy iholta nopeasti ja te­hokkaasti suoraan verenkiertoon, josta solut ottavat käyttöönsä vain sen määrän magnesiumia, jonka keho tarvitsee.

Magnesiumöljy on puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumvalmiste. Ihon kautta imeytyvä magne­sium ei rasita maksaa, munuaisia eikä suolistoa. Suun kautta nautitusta magnesiumista elimistö pystyy hyö­dyntämään arviolta vain alle puolet.

Tärkeä kivennäinen urheilijalle

Magnesium on tärkein yksittäinen kivennäinen urheilijan ravitsemuksessa. Kiihtyneen aineenvaihdunnan ja kohonneen lihasrasituksen seurauksena magnesiumia poistuu urheilijan elimistöstä nopeammin ja enemmän kuin muilla ihmisillä. Energiankulutuksen lisääntyminen lisää magnesiumin tarvetta. Magnesiumin puutos alentaa aineenvaihdunnan tehokkuutta ja nostaa hapenkulutusta ja pulssia.


MSM

MSM on ihmisen ja eläimen kehon oma rikki. MSM poistaa tulehduksia, kiputiloja ja myös maitohappoja. MSM:ää käytetään paljon hevosilla pienissä tulehdustiloissa ja kovan rasituksen yhteydessä.

MSM on erittäin hyvä ravintolisä nivelvaivaisille hevosille, koirille, kissoille ja ihmisille. Waahteran tilan hevoset syövät joka päivä MSM:ää. 

MSM + inkivääri

Nivelille tehotuotteeksi sopii MSM, johon on lisätty inkivääriä, yhtä maailman vanhimmista nivellääkkeistä.


Tilaa tuotteita

  • Puhdas MSM 700 g, 17 €
  • MSM + Inkivääri 700 g, 17 €
  • Magnesiumöljy 500 ml, 35 € 

Tilaa puhelimitse 044 293 459 tai tilauslomakkeella.