MAGNESIUMÖLJY 

Lisätietoja valmistaja: T:MI WAAHTERAN TILA

Myydään trikkerisuihkepullossa, 500ml. Hinta 35€ + lähetyskulu.

Tilauksen voit tehdän yhteystietosivujen kautta tai puh.Minna Malmström, puh 0442934592


TÄMÄ TUOTE ON NIIN HEVOSILLE KUIN IHMISILLE 

Magnesiumöljy ja hevonen

 Hyvin harvojen hevosten magnesiumtarve täyttyy päivittäisessä ruokinnassa.

Täydentämällä magnesiumin saantia, sillä saattaa olla huomattava vaikutus hevosen käyttäytymiseen ja herkkyyteen samalla, kun se parantaa lihasten toimintaa ja kestävyyttä.

Magnesiumöljysuihkeen hyvä ominaisuus on helppokäyttöisyys ja nopea imeytyminen ihon kautta suoraan lihaskudokseen. Suihkutetaan ja hierotaan kevyesti suoraan iholle.

Lisää tietoa voit lukea facebook sivustoltamme – magnesiumia hevosille.

Magnesiumöljy ja ihminen

Parhaiten imeytyvä magnesium, ihon läpi suoraan kehon käyttöön,  rasittamatta elimistöä. Erinomainen mm. niska- ja hartiaseudun kipuihin ja jaloille, ehkäisee krampit.

Magnesium on elintärkeä kivennäisaine, joka auttaa ke­hoamme parantumaan sisältäpäin, koska sillä on soluja uudistava vaikutus ja se osallistuu erittäin laaja-alaisesti kehon moniin fysiologisiin toimintoihin. Lähes jokaisella suomalaisella on eriasteinen magnesiumin puutostila.

Magnesiumkloridi soveltuu hyvin moneen käyt­tötarkoitukseen. Itsehoidossa käytettynä se on nope­avaikutteinen ja turvallinen.

Tärkeä kivennäinen urheilijalle

Magnesium on tärkein yksittäinen kivennäinen urheilijan ravitsemuksessa. Kiihtyneen aineenvaihdunnan ja kohonneen lihasrasituksen seurauksena magnesiumia poistuu urheilijan elimistöstä nopeammin ja enemmän kuin muilla ihmisillä. Energiankulutuksen lisääntyminen lisää magnesiumin tarvetta. Magnesiumin puutos alentaa aineenvaihdunnan tehokkuutta ja lisää hapenkulutusta ja pulssia.

Magnesiumöljyn hyödyt

Magnesiumöljyn  käyttö on turvallista, eikä yliannostus­vaaraa ole. Se imeytyy iholta nopeasti ja te­hokkaasti suoraan verenkiertoon, josta solut ottavat käyttöönsä vain sen määrän magnesiumia, jota keho tarvitsee. Magnesiumöljy on puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumvalmiste. Ihon kautta imeytyvä magne­sium ei rasita maksaa, munuaisia eikä suolistoa. Suun kautta nautitusta magnesiumista elimistö pystyy hyö­dyntämään arviolta vain alle puolet.


MSM

Mitä MSM on???

Se on ihmisen ja eläimen kehon oma rikki. MSM poistaa tulehduksia, kiputiloja ja myös maitohappoja. Erittäin hyvä tuote. Meillä sitä käytetään paljon hevosilla pienissä tulehdus tiloissa ja kovan rasituksen yhteydessä.

MSM on erittäin hyvää nivelvaivaisille hevosille, koirille, kissoille ja ihmisille. Itse syötän joka päivä hevosille MSMää. En enää oikein edes uskolla olla syöttämättä sitä hevosilleni.

UUTENA VERSIONA on tullut myyntiin MSM johon on lisätty INKIVÄÄRI. Inkiväärihän on maailman vanhin nivellääke.

MSM+inkiväärijauahetta olen syöttänyt omalle 5vuotiaalleni jota nivelet vaivaa ja olen todennut sen olevan hyvää juuri nivelvaivoihin.

Meillä voi myös ostaa sekä . Lähetämme myös sitä kotiisi.

PUHDA MSM 17€/myyntierä 700g

INKIVÄÄRIMSM 17€ / myyntierä 700g

TILAUKSET voit tehdä puhelimitse 044-2934592/ Minna 

tai yhteystietosivuston kautta.