Uusia varsoja vuodelle 2015 tuli 2, Seppo ja Mukkelismakkelis ja tälle vuodelle 2016 syntyi "Pikku-Liisa"

Varsoja odotamme tänä vuonna syntyväksi kesäkuussä tammlle ROSE VALUE . Tamma kantaa oriista FEDERAL FLEX. Toista varsaa odotamme syntyväksi elokuun alussa. Tamma on suomenhevonen ELSAN EKA kantaa oriista SIPORI 

 

VUODEN 2011 VARSA ROOPE!

Taas se varsa sieltä putkahti 7.6 kello 22.30 maailmaan. Cinderella vaan aina yrittää varsoa niin hiljaa ettei kukaan huomaisi. Mutta ehdinpä nähdä. Sieltä se paljon odotettu Beer Budgetin varsa tuli ulos. "Roope" on aika pitkäjalkainen ja melkoisen luonteen omaava kaveri.

Roope ulkoilee kaiket päivät Mamman kanssa laitumella ja voi erittäin hyvin. Roope vaan vihaa sadetta. Saas nähdä kuin joskus tulee käymään, kun ensimmäiset kurakelit on radalla, alkaako Roopea masentaa???? Sen näemme sitten parin/kolmen vuodenkuluttua.

29.6.11

Varsamme sai nimen EAGLE'S FATUM. Fatum on latinaa ja tarkoittaa kohtaloa. Herra on ainakin kertonut, että hänellä on hampaat ja takajalat. Oikein terhakka pikku herra on. Jalat ovat vähän kierossa mutta kengät laitetaan, niin eiköhän ne siitä lähde sitten suoristumaan.

 24.8.11

Tuolla Roope kasvaa ja miehistyy. Varsinkin miehistyy..... Luonnetta löytyy yllin kyllin. Jalat jotka syntyessään sojottivat minne sattuu niin ovat suoristuneet ja näyttävät oikein hyviltä. Ei mene enää montaa kuukautta kun Roope joutuu muuttamaan omilleen. :) Siitä vasta riemu syntyykin.

 

Sylvi ja Cinderella 1.5.  

Sylvi 18.5.09

sylvi2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

16.5 illalla syntyi noin kl 22.30 tamma varsa Melissalle. Varsa on jättiläisen kokoinen. Äiti ja tytär voivat hyvin            

Melissa ja varsa 18.5.

melluvarsa.jpg

melluvarsa2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

18.5. Aamuyöllä syntyi Lyylille tamma varsa.

 Leila 18.5.

leila.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Lyyli ja Leila 18.5.

lyylileila.jpg