Ravipalsta

sylv.jpgUUSI VUOSI ON ALKANUT 2015

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Kaikkea harmillista on sattunut ja tapahtunut tässä viime aikoina. mutta kaikesta me selvitään ja lähdetään uusin ilmein uuteen vuoteen.

Ensi kesänä odotetaan taas uusia varsoja FEDERAL FLEXISTÄ JA SIPORISTA. Varsoissahan meidän tulevaisuus on.

Vuosi 2012

Mietin täytyykö tuossa alhaalla olevaa tekstiä paljon muuttaa. Ei paljonkaan, kaikkina vuosina on paljon samoja tapahtumia. Tärkeää on vain, että osaa ottaa opikseen edellisen vuoden virheistä ja kääntää ne voitoiksi seuraavana vuonna. Näin olen omasta mielestäni pystynytkin tekemään. Saavutukset ovat paremmat vuonna 2011 kuin yhtenäkään edellisenä vuotena. Sehän vaan käy hyvin. Nyt vielä kun pistämme vuonna 2012 paremmaksi kuin vuonna 2011 niin voisi valmentaja sanoa "JOTAIN MINÄKIN OLEN OPPINUT !"

 Näin  taas alkaa olemaan yksi vuosi takana päin. On jälleen taas hetki , joilloin täytyy miettiä mitä käteen jäi vuodelta. Mitkä olivat ne heikkoudet ja vahvuudet, mitä tekisin toisin vaan tekisinkö mitään toisin.

Tottahan toki tekisin paljonkin toisin, toisaaltaan en taas mitään. Kaikki asiat aina opettaa :) Paljon on ollut surua ja tuskaa tässä vuodessa.  Mutta loppu vuodesta  alkoi pikku hiljaa näyttämään siltä , että "aurinko paistaa risukasaan". Muutamia suuria hetkeä on tullut. Niillä jaksaa taas jonkin aikaa.

Olemme aloittaneet vuode 2012 ravivuoden ihan hyvällä menestyksellä. Voittokin on jo tullut Vermon raveissa ja ohjaksissa oli naisenergiaa tietenkin eli EMMA VÄRE. Sitten tietenkin on ollut niitä pettymyksen hetkiäkin ja mietintöjä kuinka tästä eteen päin vai mennäänlö enää eteenpäin. Kuukausi on vasta vuotta mennyt ja kaikkea on tapahtunut siinä ajassa. Tästä me siis jatkamme eteen päin kohti kevättä! 

16.8.12

Hetki on viime päivityksestä vierähtynyt ja kesä myös sen ohella mennyt. Syksyä kohti alkaa vuosi kiiriä.

Kaikkea hienoa olemme kevään ja kesäm aikana kokeneet. olemme päässeet nauttimaan FINLANDIA-AJON huumasta Rocky Kempin kanssa sekä KYMI GP päivän tunnelmista Rockyn kanssa. Hienoja raveja ja aina elämyksiä täynnä.

Hevoset ovat tehneet hyviä suorituksia kesän aikana. Valmentaja kävi toukokuun alussa hakemassa lisä motivaatiota ja oppia Koivusen Harrin luonta. Se oli todella antoisa retki.Heti kun vaan aikaa löytyy aijon mennä Harrin oppiin taas pariksi päiväksi. Uudet ideat ja opit ovat aina tervetulleita. Tällä alalla kun koskaan ei ole valmis.

5.9.12

Syksy on alkanut. Sen mukana sunnuntaina 9.9 on syyskauden ensimmäinen kengityskurssi. Seuraava kurssi järjestetään lokakuussa.

Hevosemme Tiger Lake, Cindy Plane , The Wild One ja Jack Tempest kävivät Derby-päivänä juoksemassa hyvän tekeväisyyslähdössä kilpaa. Joanna Kuvaja ja The Wild One ottivat kultamitallin. Hyvän tekeväisyyslähdön tuotto meni Itämeren hyväksi.

Elokuun viimeiselle päivälle mahtui myös vielä voittokin. Rocky Kemp juoksi Jokimaalla Juha Utalan ohjastamana mailin matkalta voiton ajalla 1.14,3 joka on 9 vuotiaan ruunan uusi ennätys.

Tästä siis jatkamme kohti uusia startteja ja toivottavasti vielä mahtuisi muutama voittokin tälle kaudelle.

Lähtöjen tulokset löydät osoitteesta www.hippos.fi sieltä klikkaat kilpailukalenteri. Siten pääset katsomaan kilpailukalenteria. Sitten vaan katsot oikean päivän ja paikan. Klikkaat siitä tulokset. Sieltä löydät lähdöt ja tulokset.

riparadal1.jpg

 

 

                      Enrico Vitas forssa 20.9.09

 

 

 

 

 

 

 

ripara2.jpg

 

 Enrico Vitas forssa 20.9

 

 

 

 

 

 

 

 

kotka_ratasel.jpg

 

Eagle Wings Porvoon radalla. "Kotka" on alkanut ottamaan radalla jo hevosen otteita. talvinen honkkelimaisuus on kadonnut ja ravia on alkanut tulemaan. Hiitasti tällaisella jättiläisellä saa edetä. Säkäkorkeutta kun löytyy 175 cm , Kotkahan on vasta kaksi vuotias.

 

 

 

 

 

ripa_opetuslht.jpg

 

Enrico Vitas opetuslähdössä Kouvolassa 10/08

 Riston aloittaa starttaamisen 20.9 Forssasta.

 

 

 

 

 

 

 

goljat__anni_pieni.jpg

 

Redskin Kemp "Goljat", kotiradalla. Redskin Kemp alkaa myös palaamaan tauolta radalle päin

 

 

 

 

 

 

 

villari_monte.jpg

 

 

 

Villarin Poika Porvoon radalla

 

 

 eka_radalla.jpgElsan Eka lopettelee hiittiä

 ripara3.jpg

 

 

 Enrico Vitas forssa 20.9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

risto_makaa.jpg

 

 

 

 

Enrico Vitas opettelee kärryjen vetämistä