Palvelut ja hinnasto

velleri2.jpgMeille tärkeintä tallissamme on hevosten viihtyvyys, sekä hyvät rehut ja ammattitaitoinen hoito. Me olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme tunnollisesta hoidostamme. Teemme sen minkä lupaamme. Meille voit jättää hevosesi ja lähteä itse lomalle. Pohdimme myös mielellämme mikä sinun hevosellesi olisi paras ja yksilöllisin hoito. Meillä kaikki saavat yksilöllisen hoidon. Tarhaamme hevosenne joko yksin tai kaverin kanssa, ihan miten omistaja haluaa. Meillä on varsoille myös "lastenvahti" eli, ratsu ruunani pitää hellällä "isän kaviolla" varsat laumassa kurissa ja samalla suojelee niitä muilta. Tästä systeemistä olen ainakin itse saanut paljon hyvää kokemusta. Samalla varsa kasvaa ja kehittyy laumassa. Laumassa varsa myös liikkuu paljon.

 Tallistamme löytyy myös nyt uutena pakkopilttuu. Myös tammojen siemennykset ja tiineystarkastukset onnistuvat helposti paikan päällä. Myös muut eläinlääkärin toimet sujuvat "hankalankin" hevosen kanssa.

Meille voit tuoda varsasi ajo-opetukseen oli sitten kysymyksessä ravi- tai ratsuvarsa. Meillä on varsojen ajo-opetukseen hyvä ja turvallinen oma harjoituslenkki. Joka sopii myös erittäin hyvin nuorille ratsuhevosille, kun ensimmäistä kertaa lähdetään "maastoon". Hoidamme radan ja ratsastuskentän myös läpi vuoden. Joten liikutuspaikat ovat aina kunnossa. Tallillamme on myös kuljetuskalustoa (5-hevosen auto sekä traileri). Joten voimme kuskata hevosianne sopimuksesta. Usein teemmekin klinikkareissuja niin, että lastaamme auton täyteen ja lähdemme "retkelle".

Tallillamme käy myös kengittäjä lähes joka viikko, sekä ratsu- että raviseppä. Saamme myös hierojan tänne lyhyellä varoitusajalla. Meille voit myös kutsua oman seppäsi, valmentajan yms.

Järjestämme myös erilaisia kursseja kengityskurssi, hierontakurssia yms.... Katsele uutisia kohdasta siihen aina päivitämme sekä sivuillamme Facebookissa. Käy tykkäämässä miestä siellä niin pääset lukemaan sieltä myös tapahtumiamme.

 

                               

Pyrimme jatkuvasti parantamaan hevosten talliolosuhteita. Seuraamme erilaisten kuivikkeiden vaikutusta talli-ilmaan.Pyrimme mahdollisimman pölyttömään ja hyvän imukyvyn omaavaan materiaaliin. Talli-ilman laatu on tärkeää hevosten hyvinvoinnin kannalta.

Meillä kaikki tilat, joissa säilytät varusteitasi, ovat lämmitettyjä. Kahvihuoneessamme on aina joko vedenkeitin kuumana tai sitten kahvipannu. Aina myös jotain herkkuja löytyy suuhun..... Joku onkin sanonut tallistamme leikkimielisesti: "sosiaalipummin" unelmapaikka. 

 Alapuolelta löydät meidän hinnastomme. Ja jos jokin asia askarruttaa, niin ota yhteyttä.

 

KARSINAPAIKKOJEN  HINNOITTELU  1.12.2017 alkaen 

01.12.2017 karsinapaikkojen perushinnat alkaen (sis alv. 24%):

 PERUSTÄYSIHOITO alk.  450,00 €  / kk  sisältäen ruokinnan heinät 4krt/päivässä, väkirehut 2 krt päivässä kertaa päivässä (kaura, kinennäiset, ilta"puuro" sekä kuivaheinä + tuorerehu), kokopäivätarhauksen, karsinoiden siivouksen ja loimituksen.

 VALMENNETTAVAT RAVIHEVOSET alk. 1000 ,00 €/ kk sisältäen perustäyshoidon kuten edellä , vesimatto treeni, infrapunasauna, flexinebhöyrytyslaitteen käyttö, lisäksi ravihevosen valmentamisen ja hiittikuljetukset sekä kengityksen (erikoiskengät laskutetaan erikseen).

KUNTOUTUS 900,00 € / KK

Kuntoutus voi kestää muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Kuntoutuksen pituus voidaan sopia etukäteen tai jatkaa sitä siihen asti kunnes eläinlääkäri antaa luvan palata takaisin valmennukseen.

Jokaiselle hevoselle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Lähetämme asiakkaille hoidon aikana sähköpostia viikkoittain jossa on hoidot ja edistyminen.

Kuntoutuksen hintaan sisältyy täysihoito (kaura,kivennäiset,krafftin täysrehut) vesikävelykonetreeni, rentoutus infrasaunassa, laserterapia ja hieronta. Matolääkitykset ja mahdolliset eläinlääkärikulut veloitetaan erikseen. Pidempään (yli 2kk) kuntoutukseen sisältyy kengitykset. Erikoiskengitykset laskutetaan erikseen.

Kuntoutuksen aikana hevosta voidaan käyttää klinikalla tarvittaessa.

cinderella_ja_kotka.jpg

 

hanni.jpg