Share |

Kuntoutus- ja Spa-keskus hevosille

Tervetuloa Waahteran tilan hevoskuntoutus- ja Spa-keskukseen! Tarjonnastamme löytyy vesikävelymatto, infrapunasauna, iilimatohoito, Flexineb-hengityksenavaushoito ja Bemer-hoito.

Olipa hevosellesi ajankohtaista jonkin vamman hoito/jälkihoito tai normaalin treenin tehostaminen tai monipuolistaminen, sopivat monet tarjoamistamme hoidoista tarkoituksiisi.

Tutustu tarjoamiimme hoitoihin ja niiden yhdistelmiin ja ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä hevosellesi paras ratkaisu!


Tutustu hoitotarjontaan:

Vesikävely | Infrapunasauna | Iilimatohoito | Flexineb-hengityksenavaaja | Bemer


spa-kuva.jpg


Kuntoutuspaikka täysihoidolla 

Tarjoamme myös täysihoitopaikkoja kuntoutettaville hevosilla. Kuntoutus voi kestää muutamasta viikosta useampaan kuukauteen. Kuntoutuksen pituus voidaan sopia etukäteen tai jatkaa sitä siihen asti, kunnes eläinlääkäri antaa luvan palata takaisin valmennukseen.

Jokaiselle hevoselle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma. Lähetämme asiakkaille hoidon aikana viikoittain sähköpostia, josta käy ilmi hoidot ja kuntoutumisen edistyminen.

Kuntoutuksen hintaan sisältyy täysihoito (kaura, kivennäiset, Krafftin täysrehut), vesikävelytreeni, rentoutus infrapunasaunassa, laserterapia ja hieronta. Matolääkitykset ja mahdolliset eläinlääkärikulut veloitetaan erikseen. Yli 2 kk pituiseen kuntoutusjaksoon sisältyy kengitykset. Erikoiskengitykset laskutetaan erikseen.

Kuntoutuksen aikana hevosta voidaan käyttää klinikalla tarvittaessa.

Kuntoutuspaikan hinta on 900 € / kk.