KRANIOSAKRAALIHOITO

velleri2.jpgMe olemme saaneet todella hyviä tuloksia. meillä on ollut ongelmana yhdellä hevosella monta vuotta vasemman takajalan huono käyttö. Hevosta on piikitetty, piikitetty ja piikitetty. Loppujen lopuksi Lotta löysi vian. Hevosella on vasemman lautasen päällä ollut varsana pieni murtuma. Kukaan ei osannut epäillä että se voisi olla ongelmien lähtö kohta. Hevonen oli niin arka vasemmalta puolelta ettei päästänyt Lottaa edes sinne hoitamaan. Kolmannella kerralla saatiin jo hoitaa hevosta. Nyt jumpataan jalkaa että saa voimaa.

Pahoja selkä ongelmia ollaan saatu myös hallintaan, sekä etujalkojen nivelongelmia ollaan myös tällä hoidolla saatu paranemaan. Myös hevonen jolla on ollut useampi murtuma vuohisessa niin ollaan saatu ontumattomaksi.

Suosittelen lämmöllä tätä hoitomenetelmää.

Kraniosakraaliterapia menetelmänä

Menetelmän ja hoidon lähtökohtana on kehon ongelmakohtien löytäminen kraniosakraali -järjestelmän toimintaa havainnoimalla. Mikäli kehossa on traumoja, tukkeumia, epätasapainoa, tuntuvat ne kraniosakraali –rytmissä. Kun ne on paikallistettu, jännitys pyritään vapauttamaan hyvin kevyellä manipulaatiotekniikalla.

Kraniosakraaliterapia on luonnollinen, menetelmänä kevyt, mutta erittäin vaikuttava terveyden hoidon lähestymistapa, jossa toimitaan keskushermoston tasolla sen toiminnan parantamiseksi. Tarkemmin kuvailtuna hoito toimii kehon kalvojärjestelmän tasolla. Kaikkia kudoksia, elimiä ja yksittäisiä soluja ympäröivät kalvot, joiden läpi aineenvaihdunta kulkee. Jos tällä tasolla on ongelmia, vaikuttaa se suoraan aineenvaihdunnan tasolla ja näin ollen siitä syntyvät oireet ja viime kädessä puhkeavat sairaudet voivat olla hyvinkin moninaisia.

Kraniosakraaliterapia edistää kehon luonnollisia parantumisprosesseja ja on ollut vaikuttava erilaisten lääketieteellisten ongelmien hoitoprosessissa, joihin liittyy kipuja ja toimintahäiriöitä.

Meillä hoidosta vastaa LOTTA LAAKSO. Lotan saat kiinni numerosta 045-1246005 tai sähköpostitse lotta.laakso@gmail.com